Tweedehands Lundia: Gebruikte & 2e hands Lundia meubels

Bij De Lundia Specialist in Alkmaar vindt u het grootste Lundia tweedehands assortiment van Nederland. Naast een aantrekkelijke collectie nieuwe Lundia artikelen, kunt u bij ons tevens tweedehands Lundia meubelen aanschaffen. Ook hebben wij veel Lundia onderdelen op voorraad, die niet meer in het bestaande Lundia assortiment van het merk zitten. Zo kunt u, ook met een kleiner budget, onder meer prachtige Lundia kasten en Lundia opbergsystemen uitzoeken, die een sieraad voor uw woning zijn. In onze Lundia Outlet Store treft u, tegen scherpe prijzen, een gevarieerd aanbod van betaalbare Lundia meubels aan, waarmee u binnen de inrichting van uw woning of bedrijfsruimte goed uit de voeten kunt.

Door de bijzondere uitstraling heeft u met Lundia een merk in handen dat niet alleen opvallend praktisch en duurzaam in het gebruik is. Het optisch effect van het unieke Lundia concept zorgt voor een uitnodigende sfeer, waaraan uzelf en uw bezoekers veel plezier kunnen beleven. In onze Lundia boekenkasten outlet zult u altijd slagen wanneer u op zoek bent naar een buitengewoon praktische en gunstig geprijsde Lundia kast met fraaie uiterlijke kenmerken. Diverse modellen uit onder andere de Lundia Classic en de Lundia Original serie maken onderdeel uit van ons assortiment gebruikte Lundia artikelen!

Lundia Onderdelen
Lundia archief planken

Voorraad

Wegens verplaatsen van de productie naar Bulgarije, heeft HDB Lundia-Specialist, de gehele voorraad overgenomen van de gesloten Lundia fabriek in Varsseveld. HDB Lundia-Specialist kan u nog veel onderdelen leveren, die niet meer in het huidige assortiment zitten.

Een greep uit het overgenomen Lundia assortiment:

Duo schappen in allematen
Garderobekast onderdelen
Ladeblokken
Tafels
Lundia Noord-Holland

Openingstijden:

Woensdag 10.00 – 17.00 uur
Donderdag 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur