Lundia magazijnstellingen; de juiste keuze voor uw bedrijf!

De Lundia magazijnstellingen maken al vele jaren deel uit van de inventaris van bedrijven, winkels en andere organisaties, die graag de beschikking hebben over degelijk materiaal voor het bewaren van hun bedrijfsgoederen en producten. De speciale Lundia winkelstellingen in het assortiment van de Lundia Specialist zijn een goede keuze om op een efficiënte manier uw artikelen uit te stallen in uw winkel. Zo brengt u op professionele wijze uw aanbod onder de aandacht van uw klanten. De Lundia stellingen zijn eenvoudig op te bouwen en uit te breiden, zodat u ze exact aan uw eigen wensen en eisen kunt aanpassen. Een Lundia winkelkast en andere Lundia opbergsystemen uit onze Ludia collectie zijn meestal snel uit voorraad leverbaar, zodat u vlot aan de slag kunt met het inrichten van uw winkel, magazijn of opslagruimte.

Een solide Lundia stellingkast is er in uiteenlopende hoogtes en breedtes die u naar behoefte kunt aanpassen. Een Lundia stelling kopen bij de specialist wil zeggen dat u altijd eersteklas materiaal in handen hebt voor een zorgeloos gebruik. Ook in de schuur van uw privéwoning en in uw huis zelf, kunnen Lundia voorraadkasten, een Lundia archiefstelling, een Lundia opslagstelling of Lundia voorraadkasten een goede oplossing zijn voor al uw problemen bij het op effectieve wijze bewaren van verschillende zaken.

Lundia Opslagstellingen

Opbergsystemen

Op de website van de Lundia Specialist kunt u al veel waardevolle informatie doorlezen over ons aanbod en de uitgebreide mogelijkheden die onze Lundia opbergsystemen en Lundia kantoormeubels u te bieden hebben. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze Lundia Specialist showroom. Wij kennen snelle levertijden en beschikken over een eigen werkplaats, zodat wij u snel en deskundig van dienst kunnen zijn met onze 1500 m2 aan hoogwaardig materiaal!

Lundia Noord-Holland

Openingstijden:

Woensdag 10.00 – 17.00 uur
Donderdag 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur