Uw huis of bedrijf perfect opgeruimd met Lundia ladenblokken!

Nieuws: Wij hebben de hand kunnen leggen op de laatst geproduceerde ladenblokken uit de Nederlandse fabriek. Uniek, dus OP = OP.
De ladenblokken zijn in te bouwen in iedere Lundia kast. Deze ladenblokken zijn verkrijgbaar in de volgende maten:
– Diep: 30 – 40 – 60 cm
– Breed: 50 – 80 – 100 cm
Massief hout en oud ambachtelijke zwaluwstaartverbindingen geven een grote draagkracht en lange levensduur.

Alles wat u netjes opgeruimd wil bewaren, kunt u kwijt in de ruime Lundia ladenblokken. Wij hebben voor u grote en kleine Lundia ladenblokken, die zich uitstekend lenen voor het opbergen van belangrijke documenten, archiefmappen, speelgoed, beddengoed, gereedschap en diverse andere zaken. Een Lundia ladeblok uit ons assortiment kan worden ingebouwd in iedere Lundia kast.

Lundia Ladenblok

Dankzij de toepassing van massief hout en de ambachtelijke zwaluwstaartverbindingen is een Lundia kast altijd oerdegelijk en onverwoestbaar. De lange levensduur en de tijdloze uitstraling maken van de Lundia ladeblokken onmisbare en welkome onderdelen van de totaaloplossingen van Lundia. Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zoals complete ladekasten, een los ladeblok of een compleet Lundia bureau ladeblok. Ook een handig Lundia ladeblok op wielen behoort tot de mogelijkheden. Met een dergelijk model kunt u zonder al teveel inspanning uw ladeblok permanent of tijdelijk naar een andere locatie in uw huis of bedrijfspand verplaatsen. De probleemoplossende kwaliteiten van Lundia komen met een geweldige serie Lundia ladeblokken optimaal tot uiting. Zo verrijkt u uw inboedel met zeer bruikbare elementen, waarin stijlvol design en ruimtebesparende eigenschappen op een bijzondere manier met elkaar in evenwicht zijn. Alleen Lundia weet comfort, gebruikersgemak en uitstraling zo goed te combineren tot één op alle fronten aansprekend geheel!

Lundia Noord-Holland

Openingstijden:

Woensdag 10.00 – 17.00 uur
Donderdag 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur