Geweldig Lundia boekenkasten voor liefhebbers van sfeer en gebruikersgemak!

De collectie van de Lundia Specialist is zorgvuldig opgebouwd vanuit een jarenlange ervaring met onder meer de fantastische Lundia boekenkasten van het merk. Of u voor uw boeken nu een leuke Lundia kinderboekenkast zoekt, of een Lundia boekenkast voor in uw huiskamer of studeerkamer; In ons aanbod kunt u altijd terecht voor een ruime of zelfs extra diepe Lundia boekenkast. In uw woonhuis of bedrijf kunnen de Lundia archiefkasten ook uitstekend dienstdoen als opslagruimte voor uw boeken, ordners en belangrijke documenten.

In onze collectie zijn ook echte Lundia bibliotheek kasten te vinden met brede boekenplanken voor nog meer ruimte. Alle boekenstellingen van Lundia zijn gemakkelijk zelf te monteren en uit te breiden. Zo wordt een Lundia boekenkast inrichten voor alle situaties wel heel gemakkelijk en kunt u rekenen op vele jaren onbezorgd en doeltreffend plezier van uw keurig opgeborgen boeken.

Wij staan u graag persoonlijk, via de telefoon of per email te woord over alle mogelijkheden in uw persoonlijke situatie. Samen komen wij er altijd uit, en wij laten u met plezier zien hoeveel u in diverse ruimtes kunt doen met Lundia boekenkasten. Het zal u verbazen hoe eenvoudig u een eigen Lundia kastsysteem kunt samenstellen dat perfect aansluit bij uw inrichting en uw kritische wensen en eisen ten aanzien van eigentijdse looks in combinatie met functioneel gebruik!

Lundia Noord-Holland

Openingstijden:

Woensdag 10.00 – 17.00 uur
Donderdag 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur