HDB Lundia-Specialist heeft een grootschalig Lundia assortiment. Zowel nieuw, gebruikt en B-keus.

Lundia is voor veel mensen een begrip als het gaat om woninginrichting. Vooral de Lundia kasten en Lundia kastsystemen van het merk zijn zeer populair vanwege de bijzondere uitstraling, het praktisch nut en de uitzonderlijk goede kwaliteit. Naast de vermaarde kasten, maakt Lundia onder andere ook uitstekende bedden, degelijke Lundia ladeblokken, Lundia opbergsystemen, Lundia tafels, Lundia bureaus en handige Lundia magazijnstellingen. Wat Lundia extra aantrekkelijk maakt is dat alle artikelen moeiteloos uit te breiden zijn. Zo kunt u een doeltreffende inrichting samenstellen, die volledig past bij uw wensen en uw beschikbare ruimte.

Lundia Paneeldeuren
Lundia tafels
Lundia kantoor

Geschiedenis

Lundia werd in 1949 al opgericht op initiatief van de Zweedse ontwerper Harald Lundqvis. In samenwerking met de Nederlandse meubelmakers Colebrander en Heinen werd in Varsseveld een begin gemaakt met het produceren van flexibele kastensystemen. Inmiddels wordt er niet meer in Varsseveld geproduceerd. De eenvoudige maar slimme en sterke hout-pen verbinding was en is nog steeds de basis voor de gepatenteerde constructie van de kastsystemen van Lundia.

Uitgebreid assortiment

In ruim 65 jaar tijd is Lundia uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandse fabrikanten van houten meubelen. Bij De Lundia Specialist in Alkmaar kunt u terecht voor een fraai en uitgebreid Lundia assortiment aan nieuwe, tweedehands én B-keus Lundia artikelen. Dat u daarbij mag rekenen op eersteklas kwaliteit, is voor ons een vanzelfsprekendheid! Wij staan dagelijks voor u klaar met een goed persoonlijk advies op het gebied van alle interieuroplossingen, die Lundia u te bieden heeft.

Lundia Opslagstellingen

Hier volgt een greep uit ons Lundia assortiment:
Lundia boekenkasten
Lundia bedden
Lundia kastdeuren
Lundia magazijnstellingen
Lundia ladenblokken
– Lundia schappen & Lundia planken
– Lundia glasschappen
– Lundia staanders
– Lundia inschuifpanelen, elke hoogte & diepte
– Lundia telescooplades
– Lundia zijstukken of staanders
– Lundia tafels

Lundia Noord-Holland

Openingstijden:

Woensdag 10.00 – 17.00 uur
Donderdag 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 10.00 – 17.00 uur